Facebook Twitter

Prins Jordi I

D’n 49 ste prins van de r’Ommelpotters is:

Prins Jordi I

De nieuwe prins van carnavalsgroep de r’Ommelpotters is prins Jordi d’n Uurste.
In het normale leven heet hij Jordi Mennen.

Jordi is in 1988 als Ommelnaar geboren op d’n Diesdonk als oudste zoon van Jos en Maria Mennen.
Samen met zijn jongere zus Manon, heeft hij zijn jeugdjaren achter in Ommel doorgebracht totdat hij in 2016 zijn nieuwe paleis betrok: een nieuwbouwwoning aan de Pastoor van Ervenstraat 43 in hartje Ommel. Hier woont hij samen met zijn vriendin Ellen de Kleijne. Ellen maakte de grote stap over de Aa, waarbij ze Vlierden verliet om in het mooie Ommel samen met haar droomprins te komen wonen.

Het prinsenpaar heeft elkaar leren kennen tijdens de kerstborrel van de Oostappen Groep bij Café d’n Engel in Asten. Na dit feest veroverde de prins op het witte paard zijn engeltje.

De prins heeft een brede achtergrond voor wat betreft opleidingen. Naast de diverse vooropleidingen is hij tijdens de opleiding als interieurbouwer overgestapt naar een studie recreatietechniek. Al voor zijn studie was afgerond was prins Jordi werkzaam in de recreatieve sector op het huidige Prinsenmeer. De werkomgeving die hem deze periode des te meer past. Momenteel is hij nog steeds werkzaam bij de Oostappen Groep als operationeel manager.

Prins Jordi is vaak te vinden achter op d’n Diesdonk bij zijn ouderlijk huis; Boerderijcamping ‘Op den Diesdonk’, waar hij vaak diverse klussen verricht en hij zijn twee Alpaca’s verzorgt. Samen met zijn vriendin houdt hij van gezelligheid, waarmee hij het in r’Ommelpottersland zeer getroffen heeft. Verder zoekt de prins graag de grens op om in het Belgische Arendonk te genieten van steppengras, houdt hij van bourgondische hapjes onder het genot van een speciaal biertje en is hij zeer in voor een gezellige Hollandstalige avond. Hij is rustend lid van Olympia Boys en mocht hij in dit drukke bestaan nog tijd over hebben, dan test hij zijn sportieve kwaliteiten.